0

Opinia clientilor nostri

Opinia clienților noștri ne ajută să îmbunătățim


Mulțumim ESPHOUSES și, personal, Oksana Gromova. Plănuisem să cumpărăm o proprietate, dar am amânat acest lucru până după pandemie și până când am ajuns în Spania. După ce am vizionat apartamentul online și am discutat nuanțele unei tranzacții la distanță, am ajuns la concluzia că era posibil să o facem acum, lucrând cu ESPHOUSES, care ne-a ajutat să cumpărăm un apartament nu numai rapid, ci și emoțional. Am recomanda cu plăcere serviciile companiei.

Alexei I.

Am avut casa noastră de vânzare la 3 agenții imobiliare, dar serviciul oferit de Tracy a fost de departe superior. Nu numai că a fost profesionistă, dar a fost și prietenoasă și ne-a făcut să ne simțim încrezători că suntem cu compania potrivită pe tot parcursul procesului de vânzare. Ne-a oferit feedback în mod regulat și a rezolvat fiecare problemă sau îngrijorare pe care i-am pus-o. Nu am putea să o recomandăm mai mult decât atât, o adevărată vedetă.

Christine S.

Servicii excelente și profesionale. Personal complet calificat, întotdeauna la îndemână pentru a ajuta și a sfătui. ESPHOUSES a făcut ca procesul stresant de vânzare în Spania să fie ușor.

Ken B.

Vă mulțumim foarte mult pentru sfaturi, suntem cu toții foarte mulțumiți de noua noastră achiziție, iar serviciile au fost excelente.

Olga L.

Suntem foarte fericiți că am întâlnit o astfel de companie și mai ales o persoană de contact ca Rony, care înțelege mentalitatea germană și acționează exact în același mod: de încredere, punctual, corect. Ne putem foarte bine imagina că vom cumpăra o altă casă de la ESPHOUSES și sperăm că vom fi din nou îngrijiți de Rony.

Christian A.

Dacă nu ar fi fost încrederea pe care ne-a oferit-o Tracy, această operațiune nu ar fi mers mai departe în aceste vremuri dificile Covid.

Damián Q.

Totul perfect, foarte bine. Suntem foarte fericiți.

Fabienne P.

Servicii excelente din punctul de vedere al cumpărătorului. Tracy a fost foarte utilă și am fost ținut în contact de-a lungul drumului.

Anthony G.

Agenți foarte profesioniști și de ajutor. Vă mulțumesc pentru sfaturi și ajutor pe tot parcursul procesului de cumpărare. 100% recomandat.

Rebecca F.

Serviciul a fost perfect. Foarte bun profesionist.

María G.

1 - 10 de 56

Prima|<<< | 1 2 3 4 5 | >>>| Ultima

Birourile noastre imobiliare din Spania


Solicitați informații

© 2022 Toate drepturile rezervate.