Testimoniale Esphouses

Citiți câteva dintre mărturiile clienților noștri

Mulțumită domnului Schepens am dobândit proprietatea visurilor noastre și ne-a sfătuit întotdeauna bine în toate îndoielile, îi suntem foarte recunoscători pentru asta.
Ralf G.
Servicii de top, un agent imobiliar așa cum ar trebui să fie. Corect și întotdeauna un răspuns la timp la întrebările dvs. A condus în jurul zonei cu Rony și și-a luat timpul
Gino Mortier
Am fost foarte bine asistați și bine sfătuiți în orice moment, apartamentul a fost vândut în august anul trecut, iar managementul a fost fantastic
Pilar Sarrio
Donatas, și toată Agenția ta merită.
Lasivunas N.
Îndrumare excelentă înainte, în timpul și după vânzare.
Jos W.
Am cumpărat proprietatea prin ESPHOUSES, pe care o recomand cu căldură, totul a fost curat și rapid, nu am de ce să mă plâng, cu siguranță voi recomanda această companie prietenilor mei.
Julia M.
Relația de afaceri cu ESPHOUSES a fost foarte fructuoasă și am fost foarte, foarte mulțumiți. Aș recomanda cu căldură această companie imobiliară.
María B.
Gunter S.
Le mulțumim lui Esphouses și Annei Krivobokova pentru ajutorul și sprijinul acordat în procesul de cumpărare. Recomand agenția și pe Anna tuturor celor care doresc să dețină o proprietate în Spania.
Aleksandra D.
Foarte profesionist. Foarte atenți.
Alan H.
Suntem foarte fericiți că am ales ESPHOUSES. Nu ne așteptam să putem cumpăra și să rezolvăm toate actele în câteva zile. Personalul foarte competent, prietenos, de ajutor și de consiliere în toate aspectele. Suntem foarte recunoscători și i-am recomanda cu căldură tuturor celor interesați de proprietăți în Spania.
Jurate B.
Pot recomanda cu siguranță ESPHOUSES pentru vânzarea/cumpărarea de proprietăți. Am lucrat cu agentul Anna Krivobokova și am fost foarte mulțumiți. Anna este o profesionistă în domeniul ei, ne-a ajutat la alegerea unei proprietăți, la procesarea tranzacției, la rezolvarea problemei ipotecare și în viitor ne-a ajutat întotdeauna cu serviciile bancare și cu orice alte probleme. Întreaga echipă este foarte atentă și de ajutor.
Aleksei N.
Am fost foarte mulțumi
Antonia A.
Nous avons reçu notre maison dans les délais et avec les prestations demandées et nous avons été très bien suivis par l avocate que vous nous avez recommandée. Merci aussi pour l adresse des meubles Merci Rony pour tous vos bons conseils et votre professionnalisme.
Jean E.
Totul a fost perfect. Mulțumesc lui Florin care s-a ocupat de tot.
Azucena M.
Procesul de semnare a actului a fost unul dintre cele mai rapide din viața mea, foarte mulțumit.
Juan Carlos M.
Sunt agent imobiliar de 30 de ani și, prin urmare, am avut de-a face cu mulți agenți imobiliari. Profesionalismul, aspectul curat al agenției, tehnologia și contactul permanent nu sunt ușor de văzut în zilele noastre. Vă mulțumesc pentru tot.
Carlos S.
Super, super, super, comunicare cu tact și adecvată, mediu prietenos, profesionalism desăvârșit, pe scurt, oameni minunați într-o echipă minunată. Vă mulțumim.
Grazina L.
Profesionalism de top, urmărire bună a dosarelor.
Anne L.
Recomand agenția ESPHOUSES - profesioniști în vânzări imobiliare tuturor.
Raminta S.
Totul este pur și simplu minunat :)
Vytis K.
O atitudine responsabilă față de cumpărător. Profesionalism.
Gintaras D.
Suntem încântați de echipa dvs. de încredere, care își cunoaște meseria cu profesionalism și rezolvă prompt problemele, chiar și cele personale, și îi suntem recunoscători în special lui Donatas, care a lucrat cu noi. Vă dorim mult succes!
Zita U.
Personal cu experiență, implicare, seriozitate și empatie, care fac fezabile operațiunile de cumpărare și vânzare pe care le întreprind.
Ángeles M.
Suntem foarte mulțumiți de experiența noastră cu ESPHOUSES, al cărui personal este eficient, profesionist și foarte dedicat, iar lui Rony îi mulțumim în mod special pentru amabilitatea, sfaturile și disponibilitatea sa, care depășesc rolul său de agent imobiliar. Recomandăm ESPHOUSES fără ezitare.
Patrice R.
Managementul, serviciile în general, pe care oamenii cu care am avut de-a face la Esphouses le-au oferit pentru a-mi vinde proprietatea au fost imbatabile; de fapt, i-aș recomanda și altora.
Jose A.
Nu aveam prea multă încredere în agențiile imobiliare, dar datorită ESPHOUSES am reușit să îmi vând casa rapid și confortabil. Cele mai calde felicitări.
Jose G.
O echipă excelentă de profesioniști.
Antonio C.
Am fost încântați să lucrăm cu Florin Gamana. Întotdeauna dispus să ajute. A răspuns la toate întrebările pe care le-am avut și a fost întotdeauna foarte cordial. Dacă ar trebui să îi dăm o notă, i-am da un 10.
Alberto M .
Servicii foarte profesioniste și te însoțesc corespunzător pe tot parcursul procesului.
Manuel Q.
Totul a fost făcut rapid și perfect.
Gintautas J.
Bună îndrumare și ajutor pentru achiziția noastră. O abordare foarte profesională.
Paul V.
Thanks to Mr Schepens, we have acquired our dream property. He still always has an open ear and has always advised us well in all ambiguities. We are very grateful to him for this.
Ralf G.
Serviciile lui Tracy au fost excelente.
Sergio T.
Servicii personale de primă clasă din partea lui Tracy și vă vom folosi atunci când vom vinde.
Keith T.
ESPHOUSES is without a doubt my best experience with a real estate agency. They have helped me achieve my goal of buying the house I wanted in the place I needed. The treatment has been professional but at the same time close and committed.
Odette L.
Totul a decurs fără probleme, rapid și ușor.
Miguel F.
A fost excelentă și minunată atenția lor, în așteptarea a tot ceea ce este necesar pentru a realiza vânzarea apartamentului nostru. Trebuie să îi mulțumesc lui Florin de la agenția imobiliară din Guardamar pentru tratamentul minunat, fiind un mare profesionist.
Dolores C.
O colaborare foarte plăcută în ceea ce privește îndrumarea achiziției finale a apartamentului nostru.
Waldo S.
Mulțumesc lui Anna Krivobokova pentru un serviciu bun și profesionist în vânzarea de bunuri imobiliare, așa cum ar trebui să fie, ea este drăguță și utilă, își cunoaște afacerea.
Marko K.
Tratament excelent, rapiditate, profesionalism, cunoașterea pieței imobiliare din zonă, știința de a gestiona timpul, managementul cu potențialul cumpărător, managementul la notariat și de a avea totul clar la nivel documentar cu potențialul client și cu vânzătorul. Aș recomanda fără ezitare orice management cu ESPHOUSES și mai ales cu profesionalismul excelent al lui Florin și al echipei sale.
Manuel P.
Ne-a fost foarte ușor să facem achiziția, răspunzând mereu la toate întrebările noastre și facilitându-ne tot felul de demersuri, mulțumiri lui Florin pentru amabilitatea și bunăvoința de care a dat dovadă în permanență.
Guadalupe A.
Totul a decurs minunat, așa cum trebuia, mulțumesc echipei Esphouses din Guardamar.
Hugo B.
Un management foarte remarcabil.
Luis N.
Personal foarte bine pregătit, informații bune și rapiditate în vânzare.
Manuel S.
Colaborarea cu Florin a fost o experiență profesională și ușoară.
Amanda C.
Sunteți niște profesioniști! Vă mulțumim.
Igor K.
Serviciile și ajutorul dumneavoastră au fost excelente, cu sfaturi în fiecare domeniu. Având în vedere situația actuală, acum știm că a fost decizia corectă de a vinde la momentul respectiv. Vă dorim succes în continuare.
Jennifer R.
Companie serioasă și competentă.
Juan G.
Management și servicii bune. Vă mulțumim.
Francisco G.
Tratament excelent și claritate totală. Sunt total de încredere. Mulțumesc, Florin, pentru tot.
Nuria M.
Toate aranjamentele au fost tratate într-un mod profesionist.
José G.
Vânzători profesioniști și eficienți. Tratament prietenos și sincer.
Francisco S.
Can't thank Anna enough for all her help - she was great. More recently, Katarina has been a super help with organising things like cleaning and looking after the house.
Kevin K.
Multe mulțumiri lui Tracy pentru munca ei.
Svetlana D.
Birou bun și servicii bune pentru clienți din partea lui Florin. Transparența în acte m-a ajutat să îmi schimb factura de apă. Am fost foarte mulțumit de modul în care s-au ocupat de mine.
Francisco M.
Am fost sfătuiți de Florin în orice moment. Un management foarte bun cu vânzarea apartamentului nostru, precum și cu formalitățile notariale.
Ricardo S.
A fost o plăcere să lucrăm cu ESPHOUSES și cu Florin, pe care îl cunoaștem deja și în care avem multă încredere.
Carmen M.
Unul dintre membrii familiei mele ne-a recomandat să lucrăm cu ESPHOUSES în Guardamar del Segura. Dacă ar trebui să lucrez din nou cu ESPHOUSES în viitor, aș face-o cu siguranță. Și atunci aș recomanda-o și altor persoane fără nicio ezitare.
Guy C.
Profesioniști cu care puteți lucra cu încredere deplină.
Pedro I.
Servicii excelente și profesionale. Personal complet calificat, întotdeauna la îndemână pentru a ajuta și a sfătui. ESPHOUSES a făcut ca procesul stresant de vânzare în Spania să fie ușor.
Ken B.
Am avut casa noastră de vânzare la 3 agenții imobiliare, dar serviciul oferit de Tracy a fost de departe superior. Nu numai că a fost profesionistă, dar a fost și prietenoasă și ne-a făcut să ne simțim încrezători că suntem cu compania potrivită pe tot parcursul procesului de vânzare. Ne-a oferit feedback în mod regulat și a rezolvat fiecare problemă sau îngrijorare pe care i-am pus-o. Nu am putea să o recomandăm mai mult decât atât, o adevărată vedetă.
Christine S.
Eu și soția mea am fost mulțumiți de munca depusă de echipa care a făcut toate actele pentru noi. Mulțumesc Anei și lui Florin, niște profesioniști extraordinari.
Jose V.
Foarte serviabili și politicoși. Cunoscători ai zonei locale.
Jay C.
Margarita S.
Agenție foarte profesionistă.
Francisco E.
ESPHOUSES ne-a sprijinit cu adevărat în toate formalitățile administrative și chiar și după vânzare
Patrick D.
Atenție și rezolvare a întrebărilor chiar și după semnarea contractului.
Pablo V.
Mulțumesc, toate bune, continuați să lucrați bine!
Irina S.
Am ajuns să fiu foarte mulțumit.
José M.
Pro.
Manuel M.
Fata care ne-a asistat (Anna Krivobokova), este o profesionistă. Ne-a vândut proprietatea foarte repede și a făcut tot ce ne-a spus.
Manuel F.
A fost o plăcere să o am ca agent pe Anna Krivobokova, profesionistă în munca ei!
Jelena L.
A fost o mare surpriză pentru mine faptul că schimbarea unei proprietăți în Spania poate fi foarte dificilă și consumatoare de timp. Prin urmare, este foarte important să găsești persoane bune și de încredere cu care să te ocupi la timp. Noi simțim că am făcut-o până la urmă.
Reijo V.
Ne-au sfătuit foarte bine. Ne-au ușurat toate actele, deoarece era o casă cu mai mulți proprietari și era complicat de rezolvat.
María F.
Florin Gamarra s-a dovedit a fi un profesionist în toate sensurile cuvântului.
Nino R.
Vânzarea a decurs fără probleme, iar ei s-au ocupat de toate formalitățile.
José T.
Totul clar și la data stabilită.
Rubén M.
Serviciile pe care le-am primit de la ESPHOUSES au fost de neegalat. Au fost de ajutor și profesioniști. Cel mai important este că serviciile post-vânzare au fost excelente. Florin, agentul, este un profesionist desăvârșit. Onest, util. Sunt alături de tine din momentul în care faci oferta până la finalizare și se asigură, de asemenea, că după vânzare nu există probleme. Foarte recomandat 100%.
Joseph M.
Total de încredere.
María R.
Greu de negociat dar corect.
Jean C.
Au fost foarte profesioniști, prietenoși, s-au ocupat de toate actele pentru vânzare și altele cum ar fi schimbarea proprietarului de apă, electricitate, primărie, administrator de proprietate etc. În special agentul lor Florín.
Alejandro C.
Tracy was exceptional with how much she helped us. Put us at easy and was a lovely person to deal with. Credit to your company.
Laura F.
O experiență foarte bună, nu am de ce să mă plâng, vă mulțumesc.
Thierry D.
O persoană fantastică Anna, foarte amabilă.
Juan M.
Foarte profesionistă, atenție excelentă.
Tsvetelina M.
Din primul moment în care am mers la agenția imobiliară, atenția pe care am primit-o a fost minunată. Anna este un agent extraordinar, drăguță, amabilă, afectuoasă, noi am fost ca în familie și ea ca a noastră, foarte competentă, a rezolvat toate întrebările pe care le-am avut la început și ne-a oferit un serviciu magnific.
Paulina L.
Am ajuns să fiu foarte mulțumită.
Ramón T.
Nu vom uita cu ușurință colaborarea plăcută și, mai ales, onestă cu domnul Rony Schepens. În parte datorită interesului și manierei sale de consiliere și, prin urmare, a ESPHOUSES, am reușit să facem o achiziție frumoasă de care suntem și acum foarte mulțumiți.
Andre J.
Florin este un foarte bun profesionist și se ocupă la maximum de toate detaliile.
Alfonso R.
Serviciul a fost perfect. Foarte bun profesionist.
María G.
Very professional and helpful agents. Thank you for your advice and help throughout the buying process. 100% recommended.
Rebecca F.
Great service from a buyer point of view. Tracy was really helpful and we where kept in touch along the way.
Anthony G.
Totul perfect, foarte bine. Suntem foarte fericiți.
Fabienne P.
Dacă nu ar fi fost încrederea pe care ne-a oferit-o Tracy, această operațiune nu ar fi mers mai departe în aceste vremuri dificile Covid.
Damián Q.
Suntem foarte fericiți că am întâlnit o astfel de companie și mai ales o persoană de contact ca Rony, care înțelege mentalitatea germană și acționează exact în același mod: de încredere, punctual, corect. Ne putem foarte bine imagina că vom cumpăra o altă casă de la ESPHOUSES și sperăm că vom fi din nou îngrijiți de Rony.
Christian A.
Vă mulțumim foarte mult pentru sfaturi, suntem cu toții foarte mulțumiți de noua noastră achiziție, iar serviciile au fost excelente.
Olga L.
Mulțumim ESPHOUSES și, personal, Oksana Gromova. Plănuisem să cumpărăm o proprietate, dar am amânat acest lucru până după pandemie și până când am ajuns în Spania. După ce am vizionat apartamentul online și am discutat nuanțele unei tranzacții la distanță, am ajuns la concluzia că era posibil să o facem acum, lucrând cu ESPHOUSES, care ne-a ajutat să cumpărăm un apartament nu numai rapid, ci și emoțional. Am recomanda cu plăcere serviciile companiei.
Alexei I.
Anna m-a ajutat în toate etapele de cumpărare a unei case, de la început până la sfârșit și, chiar și acum, dacă am nevoie de ajutor, este mereu la îndemână pentru a mă ajuta.
Haydn W.

Ați fost client al Esphouses și doriți să ne spuneți părerea dumneavoastră? Scrieți-ne!