0

Vindeți-ne proprietatea imobiliară la noi

Vă vindem casa în mai puțin de 6 luni

 De ce să ne alegem pentru a vă vinde casa?

În ESPHOUSES vă ajutăm să vă vindeți casa rapid și fără probleme, în mai puțin de 6 luni în medie. Să ne ocupăm de toate și în curând vom găsi cel mai bun cumpărător pentru acea proprietate pe care doriți să o introduceți pe piață.

Avem două agenții imobiliare în provincia Alicante, în Guardamar del Segura și în Altea. Avem mai mult de 15 ani de experiență pe piața imobiliară Costa Blanca. Cu peste 1.000 de proprietăți vândute, suntem una dintre cele mai importante companii în domeniul managementului imobiliar pe coasta Alicante.

Echipa noastră este formată din, printre alți profesioniști, consultanți imobiliari care vorbesc, în total, mai mult de 15 limbi. De asemenea, avem o rețea selectă de colaboratori externi: avocați, consultanți fiscali și financiari, arhitecți ... cu scopul de a vă oferi cel mai bun serviciu posibil.

 

 Ce facem pentru a vă vinde casa?

Studiu de piață personalizat
Evaluare / evaluare specializată a proprietăților
Sedinta foto profesionala
Tururi virtuale la 360 °
Videoclip profesional
Plasarea semnului în proprietate
Publicitate în cele mai bune portaluri imobiliare naționale și internaționale
Consiliere și management complet pe toată durata procesului de vânzare
 

6 luni

Timp mediu de vânzare

1187

Vândute imobiliare în Spania

1374

Clienți satisfăcuți

Pune-ți casa de vânzare cu noi

Detalii imobiliare

Detalii despre proprietar

(*) Spații obligatorii


Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare și cu politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor.

Opinia clientilor nostri

Opinia clienților noștri ne ajută să îmbunătățim


Totul a fost perfect. Mulțumesc lui Florin care s-a ocupat de tot.

Azucena M.

Procesul de semnare a actului a fost unul dintre cele mai rapide din viața mea, foarte mulțumit.

Juan Carlos M.

Sunt agent imobiliar de 30 de ani și, prin urmare, am avut de-a face cu mulți agenți imobiliari. Profesionalismul, aspectul curat al agenției, tehnologia și contactul permanent nu sunt ușor de văzut în zilele noastre. Vă mulțumesc pentru tot.

Carlos S.

Suntem încântați de echipa dvs. de încredere, care își cunoaște meseria cu profesionalism și rezolvă prompt problemele, chiar și cele personale, și îi suntem recunoscători în special lui Donatas, care a lucrat cu noi. Vă dorim mult succes!

Zita U.

Personal cu experiență, implicare, seriozitate și empatie, care fac fezabile operațiunile de cumpărare și vânzare pe care le întreprind.

Ángeles M.

O echipă excelentă de profesioniști.

Antonio C.

Nu aveam prea multă încredere în agențiile imobiliare, dar datorită ESPHOUSES am reușit să îmi vând casa rapid și confortabil. Cele mai calde felicitări.

Jose G.

Managementul, serviciile în general, pe care oamenii cu care am avut de-a face la Esphouses le-au oferit pentru a-mi vinde proprietatea au fost imbatabile; de fapt, i-aș recomanda și altora.

Jose A.

Serviciile lui Tracy au fost excelente.

Sergio T.

A fost excelentă și minunată atenția lor, în așteptarea a tot ceea ce este necesar pentru a realiza vânzarea apartamentului nostru. Trebuie să îi mulțumesc lui Florin de la agenția imobiliară din Guardamar pentru tratamentul minunat, fiind un mare profesionist.

Dolores C.

Tratament excelent, rapiditate, profesionalism, cunoașterea pieței imobiliare din zonă, știința de a gestiona timpul, managementul cu potențialul cumpărător, managementul la notariat și de a avea totul clar la nivel documentar cu potențialul client și cu vânzătorul. Aș recomanda fără ezitare orice management cu ESPHOUSES și mai ales cu profesionalismul excelent al lui Florin și al echipei sale.

Manuel P.

Mulțumesc lui Anna Krivobokova pentru un serviciu bun și profesionist în vânzarea de bunuri imobiliare, așa cum ar trebui să fie, ea este drăguță și utilă, își cunoaște afacerea.

Marko K.

Am avut casa noastră de vânzare la 3 agenții imobiliare, dar serviciul oferit de Tracy a fost de departe superior. Nu numai că a fost profesionistă, dar a fost și prietenoasă și ne-a făcut să ne simțim încrezători că suntem cu compania potrivită pe tot parcursul procesului de vânzare. Ne-a oferit feedback în mod regulat și a rezolvat fiecare problemă sau îngrijorare pe care i-am pus-o. Nu am putea să o recomandăm mai mult decât atât, o adevărată vedetă.

Christine S.

Servicii excelente și profesionale. Personal complet calificat, întotdeauna la îndemână pentru a ajuta și a sfătui. ESPHOUSES a făcut ca procesul stresant de vânzare în Spania să fie ușor.

Ken B.

Profesioniști cu care puteți lucra cu încredere deplină.

Pedro I.

Unul dintre membrii familiei mele ne-a recomandat să lucrăm cu ESPHOUSES în Guardamar del Segura. Dacă ar trebui să lucrez din nou cu ESPHOUSES în viitor, aș face-o cu siguranță. Și atunci aș recomanda-o și altor persoane fără nicio ezitare.

Guy C.

A fost o plăcere să lucrăm cu ESPHOUSES și cu Florin, pe care îl cunoaștem deja și în care avem multă încredere.

Carmen M.

Am fost sfătuiți de Florin în orice moment. Un management foarte bun cu vânzarea apartamentului nostru, precum și cu formalitățile notariale.

Ricardo S.

Birou bun și servicii bune pentru clienți din partea lui Florin. Transparența în acte m-a ajutat să îmi schimb factura de apă. Am fost foarte mulțumit de modul în care s-au ocupat de mine.

Francisco M.

Multe mulțumiri lui Tracy pentru munca ei.

Svetlana D.

Nu pot să-i mulțumesc îndeajuns Annei pentru tot ajutorul ei - a fost minunată. Mai recent, Katarina a fost un super ajutor în organizarea unor lucruri precum curățenia și îngrijirea casei.

Kevin K.

Vânzători profesioniști și eficienți. Tratament prietenos și sincer.

Francisco S.

Toate aranjamentele au fost tratate într-un mod profesionist.

José G.

Tratament excelent și claritate totală. Sunt total de încredere. Mulțumesc, Florin, pentru tot.

Nuria M.

Management și servicii bune. Vă mulțumim.

Francisco G.

Companie serioasă și competentă.

Juan G.

Serviciile și ajutorul dumneavoastră au fost excelente, cu sfaturi în fiecare domeniu. Având în vedere situația actuală, acum știm că a fost decizia corectă de a vinde la momentul respectiv. Vă dorim succes în continuare.

Jennifer R.

Sunteți niște profesioniști! Vă mulțumim.

Igor K.

Colaborarea cu Florin a fost o experiență profesională și ușoară.

Amanda C.

Personal foarte bine pregătit, informații bune și rapiditate în vânzare.

Manuel S.

Un management foarte remarcabil.

Luis N.

Am ajuns să fiu foarte mulțumită.

Ramón T.

Din primul moment în care am mers la agenția imobiliară, atenția pe care am primit-o a fost minunată. Anna este un agent extraordinar, drăguță, amabilă, afectuoasă, noi am fost ca în familie și ea ca a noastră, foarte competentă, a rezolvat toate întrebările pe care le-am avut la început și ne-a oferit un serviciu magnific.

Paulina L.

Foarte profesionistă, atenție excelentă.

Tsvetelina M.

O persoană fantastică Anna, foarte amabilă.

Juan M.

O experiență foarte bună, nu am de ce să mă plâng, vă mulțumesc.

Thierry D.

Tracy a fost excepțională prin cât de mult ne-a ajutat. Ne-a pus la adăpost și a fost o persoană minunată cu care am avut de-a face. Credit pentru compania dumneavoastră.

Laura F.

Au fost foarte profesioniști, prietenoși, s-au ocupat de toate actele pentru vânzare și altele cum ar fi schimbarea proprietarului de apă, electricitate, primărie, administrator de proprietate etc. În special agentul lor Florín.

Alejandro C.

Greu de negociat dar corect.

Jean C.

Total de încredere.

María R.

Serviciile pe care le-am primit de la ESPHOUSES au fost de neegalat. Au fost de ajutor și profesioniști. Cel mai important este că serviciile post-vânzare au fost excelente. Florin, agentul, este un profesionist desăvârșit. Onest, util. Sunt alături de tine din momentul în care faci oferta până la finalizare și se asigură, de asemenea, că după vânzare nu există probleme. Foarte recomandat 100%.

Joseph M.

Totul clar și la data stabilită.

Rubén M.

Vânzarea a decurs fără probleme, iar ei s-au ocupat de toate formalitățile.

José T.

Florin Gamarra s-a dovedit a fi un profesionist în toate sensurile cuvântului.

Nino R.

Ne-au sfătuit foarte bine. Ne-au ușurat toate actele, deoarece era o casă cu mai mulți proprietari și era complicat de rezolvat.

María F.

A fost o mare surpriză pentru mine faptul că schimbarea unei proprietăți în Spania poate fi foarte dificilă și consumatoare de timp. Prin urmare, este foarte important să găsești persoane bune și de încredere cu care să te ocupi la timp. Noi simțim că am făcut-o până la urmă.

Reijo V.

A fost o plăcere să o am ca agent pe Anna Krivobokova, profesionistă în munca ei!

Jelena L.

Fata care ne-a asistat (Anna Krivobokova), este o profesionistă. Ne-a vândut proprietatea foarte repede și a făcut tot ce ne-a spus.

Manuel F.

Pro.

Manuel M.

Am ajuns să fiu foarte mulțumit.

José M.

Mulțumesc, toate bune, continuați să lucrați bine!

Irina S.

Atenție și rezolvare a întrebărilor chiar și după semnarea contractului.

Pablo V.

ESPHOUSES ne-a sprijinit cu adevărat în toate formalitățile administrative și chiar și după vânzare.

Patrick D.

Agenție foarte profesionistă.

Francisco E.

Profesioniști foarte prietenoși și de încredere, cu o bună bază de clienți și o piață mare.

Margarita S.

Foarte serviabili și politicoși. Cunoscători ai zonei locale.

Jay C.

Eu și soția mea am fost mulțumiți de munca depusă de echipa care a făcut toate actele pentru noi. Mulțumesc Anei și lui Florin, niște profesioniști extraordinari.

Jose V.

Birourile noastre imobiliare din Spania

 • Agenție Imobiliară în Guardamar del Segura
  Av. Cervantes, 25
  03140 Guardamar del Segura, Alicante
  Tel. +34 966 284 737
 • Agenție Imobiliară în Altea
  C/ Raspall, 2
  03590 Altea, Alicante
  Tel. +34 966 880 608

Solicitați informații

© 2022 Toate drepturile rezervate.