Știri

Citiți cele mai recente știri ale pieței imobiliare din Spania

Lucr?rile de construc?ie ale complexelor residen?iale au reînceput

16/04/2020

Share in:

Stimați clienți, cu plăcere vă informăm că am reînceput activitatea.

Din 13 Aprilie, lucrările de construcție ale complexelor residențiale #SeaView1, #SeaView2 și #SeaView3, au reînceput.

Guvernul spaniol a decis eliminar într-o formă graduală și controlată o serie de restricții și începerea activității începând cu 13 Aprilie 2020.

O selecție de fabrici și firme au început munca în conformitate cu toate măsurile de protecție necesare. Între acestea se includ, printre altele si fírmele de construcții.

Având în vedere acest lucru, firma nuastră de construcții o să continuie activitatea pentru a satisface nevoile tuturor clienților. Termenele de construcție din toate complexele imobiliare proprii sunt nemodificate!

Avem la dispoziția dumneavoastră o mare ofertă de imobile, inclusiv cele de cea mai bună calitate, în cele mai frumoase orașe din #Costa Blanca / #Alicante: #Benidorm, #GuardamardelSegura, #Torrevieja, #Altea, #Calpe, #OrihuelaCosta y altele.

Promoțiile proprii se găsesc în Urbanizația #SierraCortina zona #Benidorm din localitatea #Finestrat, cea mai exclusivistă zona din #CostaBlanca.

Sunt localizate intr-un spațiu excelent, la doar 5 minute de cele mai bune plaje din Benidorm, parcuri naturale, câmpuri de golf y parcuri tematice. Toate casele oferă o impresionantă vedere panoramică la mare si munte.

Toate locuințele pe care le construim au un mare nivel de design actual și o decorare exclusivă. Nu reducem costurile detaliilor deoarece știm că, doar cu ajutorul lor se puate ajunge la perfecțiune. Casele nuastre sunt construite cu cele mai bune materiale de la cei mai buni fabricanți de materiale din Europa.

În orice moment puteți contacta cu experții noștrii pentru obținerea de consultanța specializată referitoare la casa pe care o căutați. În acest moment, datorită condițiilor actuale oferim posibilitatea de a vedea în mod online, virtual orice imobil fară a se deplasa. Avocații noștrii vă pot ajuta cu toate documentele și formalitățile pentru a cumpăra o casă în #Spania.

Viața continuă și mai devreme sau mai târziu starea de urgența o să treacă. Însorata #Spania o să-și deschidă din nou brațele și noi vă vom ajuta să alegeți și să cumpărați casa pe caro o doriți în #CostaBlanca.

Consultantul imobiliar al dumneavoastră în #Spania, 

Agenția imobiliară ESPHOUSES 

+34 686 480 885


Lasă un mesaj

(*) Spații obligatorii

Dormitoare

1
2
3
4
5
6+

Dotări extra

Anulează

(*) Spații obligatorii

Casă adevărată pe plajă! La mai puțin de 200 de metri de una dintre cele mai bune plaje, cu vedere deschisă la mare! 4 dormitoare, 2 băi, spațiu exterior frumos însorit, piscină!

Vilă în Guardamar del Segura
299.000€

Vilă în Finestrat, cu vedere la mare a orizontului Benidorm

Vilă în Finestrat
419.000€

Vilă cu vedere la mare în apropiere de Benidorm

Vilă în Finestrat
595.000€

Vilă premium pe terenul de golf "Vistabella"

Vilă în Orihuela
339.000€

Vilă frumoasă într-o urbanizare închisă cu piscină și parcare privată

Vilă în Altea
201.500€

Proprietăți imobiliare actualizate

Click aici