Vila frumoasa si insorita de vanzare in Ciudad Quesada

Vilă în Rojales

299.000€
Ref. ROJA0030
Dormitoare
3
Băi
2
Sup. construită
150m2
Parcelă
500m2
Distanță până la mare
7 km
Garaj/Parcare
1
Grădină

Dotări extra

Aer acondiționat
Piscină privată
Electrodomestice
Șemineu
Zonă Grătar
Șifoniere
Dublu cristal
Mobilat
Dependință

Descriere

Vilă de vânzare se află la 7 de kilometri de plaja din Rojales. 150m2 construiți. 3 dormitoare și 2 bai. Piscină. Care este primul lucru care vă atrage atenția asupra acestei vile de vânzare în Ciudad Quesada? Cu siguranță este designul și distribuția sa, concepute pentru a se bucura de soarele și lumina din Costa Blanca, în Spania.

Intrând pe complotul acestei vile din Rojales, găsim o piscină privată cu un design octogonal original.

Lângă piscină, avem o bucătărie interioară (cu grătar) și o sală de mese „de vară”. Cu toate acestea, având în vedere vremea bună pe Costa Blanca, ne putem bucura de ele nu numai în lunile de vară. De asemenea, putem găti și mânca acolo mai mult de nouă luni pe an.

Pentru a ne bucura de alte momente de relaxare, ne putem așeza la umbra unui măslin vechi. Acolo, ne vom lăsa să fim îndepărtați de scârțâitul apei dintr-o fântână deosebit de decorată.

Mai mulți copaci și plante, atât în ​​pământ, cât și în ghivece, înconjoară și decorează exteriorul acestei case situate în Ciudad Quesada.

O terasă în aer liber, accesată de o scară, ne permite să o folosim ca solar sau ca a doua sala de mese de vară.

De asemenea, la exteriorul casei, există o spălătorie, care servește și ca depozit.

Terenul, de 500 de metri pătrați, are acces și pentru vehiculele care duc la garajul acestei vile independente.

Lângă accesul vehiculului se află scara care duce spre casă. Scara duce la un pridvor deschis care oferă acces la această proprietate situată într-una dintre cele mai bune zone din Ciudad Quesada.

În interior găsim un living confortabil și spațios. Aceasta are un șemineu pentru câteva zile de frig, și aer condiționat pentru zilele de vară.

Un bar de mic dejun separă sala de mese de o bucătărie spațioasă. Este complet mobilat și echipat cu aparate electrice (aragaz cu 6 arzătoare cu cuptor, frigider combi și mașină de spălat vase).

Lounge - sala de mese comunică, de asemenea, cu cele trei dormitoare și 2 băi complete (una dintre ele cu baie) a casei.

Cele trei dormitoare, una dublă și două single, au dulapuri și sertare. Acestea sunt suficient de mari pentru a permite tuturor membrilor familiei sau oaspeților să își organizeze hainele confortabil.

În baia privată a dormitorului principal, ne putem bucura de momente de intimitate și relaxare, într-o baie de colț mare cu duș. Cealaltă baie are un duș cu un ecran de pardoseală.

Nu în ultimul rând, avem solariul spectaculos la ultimul etaj al casei. Se poate accesa printr-o scară din parcela. De acolo, punctele de vedere ale întregii orașe Quesada nu vor lăsa nimeni indiferent.

Se vinde mobilat. Puteți vedea prețul de vânzare al acestei vile pe această pagină.

Dacă doriți să vizitați această vilă în Ciudad Quesada, faceți o ofertă pentru aceasta sau primiți mai multe informații despre aceasta de la unul dintre consultanții noștri, nu ezitați să ne contactați.

Ciudad Quesada este situată într-una dintre cele mai importante urbanizări de turism rezidențial din Rojales și pe Costa Blanca din Alicante.

Ca nucleu al activității culturale din Rojales, se remarcă complexul Cuevas del Rodeo. Acesta este un complex tradițional de case rupestre sculptate în stâncă între secolele XVIII și XX. Casele rupestre care au fost restaurate și sunt utilizate în prezent ca ateliere de meșteșuguri și săli de expoziție.

Comunicările excelente, un climat splendid și o activitate culturală intensă au atras cetățeni din toată Europa. Au găsit aici a doua lor casă, casa lor de vacanță sau locul ideal pentru a trăi tot timpul anului.

Iubitorii și entuziaștii de golf se pot bucura de urbanizarea „La Marquesa Golf & Country Club” în sine. Are un teren de golf unde orice jucător, indiferent de handicapul său, se va bucura de runda lor. De asemenea, are una dintre cele mai bune game de conducere din sudul Europei, un magazin de profil și o școală de golf.

Această vilă independentă din Ciudad Quesada este situată într-o zonă rezidențială liniștită. La 5 minute de mers cu mașina, există mai multe zone comerciale, de servicii și de agrement

Cele mai apropiate plaje sunt cele din Guardamar del Segura, una dintre cele mai bune din Marea Mediterană și la mai puțin de 5 minute cu mașina. Mai multe dintre ele au fost recunoscute cu un steag albastru pentru calitatea lor înaltă.

Aeroportul din Alicante-Elche (ALC) se află la 40 de minute - 40 de kilometri - cu mașina de Ciudad Quesada. Gara de tren (RENFE) din Alicante este la 45 de minute.

Pe lângă această vilă, ESPHOUSES are mai multe vile independente de vânzare în aceasta sau în alte zone din Ciudad Quesada, cum ar fi Doña Pepa. Contactați-ne, iar unul dintre consilierii noștri vă va contacta pentru a vă informa despre aceasta sau despre alte vile din Ciudad Quesada.

Localizare

Ref. ROJA0030
Anna Krivobokova
Anna Krivobokova real estate expert
[email protected]

Contactează-mă !

Planifică vizita !

Certificat energetic

Certificat energetic
Ref. ROJA0030
Anna Krivobokova
Anna Krivobokova real estate expert
[email protected]

Contactează-mă !

Planifică vizita !

Certificat energetic

Certificat energetic

Localizare

loading map...
vila de vanzare in rojales
cumpara vila in rojales
vila in costa blanca
vila de vanzare in costa blanca
cumpara vila in costa blanca
vila in spania
vila de vanzare in spania
cumpara vila in spania
Vila frumoasa si insorita de vanzare in Ciudad Quesada
Vezi mai multe poze
Home Property Search Property Rojales Vilă / Casă cu teren Rojales

Certificat energetic

Imobile similare în zonă
Vezi mai multe imobile

Vă putem ajuta.

Vă rugăm să ne contactați pentru orice lămurire