0

Vilă de vânzare în Guardamar del Segura, Spania   

Ref. GUAR0344
Ref. GUAR0344
Preț
165.000 €
Vândut
Dormitoare
3
Vândut
Băi
2
Zona construită
99m2
Sup. Terase
20m2
Finanţat Cumpărând această proprietate cu finanțare (până la 60%), inclusiv toate costurile, aveți nevoie doar de această sumă.
Teren
180m2
Distanța până la mare
4 km
Garaj / parcare
1
Complex rezidential
El Raso

Gamana Florin
Florin Gamana
Expert imobiliar


Dotări extra

Piscină
Grădină
Cămară
Spălătorie
Mobilat
Electrocasnice
Dulapuri încorporate
Geam termopan
Alarma

Descriere

Vilă de vânzare în Guardamar del Segura, Costa Blanca Sud, Spain. Preț: 165.000 euro. Vila este situată în complexul rezidențial El Raso.

Se află la 4 kilometri de plajă. Proprietatea este orientată spre sudest.

Are o suprafață construită de 99 m2, o suprafață de teren de 180 m2, și o terasă de 20 m2.

Casa are 3 dormitoare 2 băi, living - sufragerie, bucătărie dotată cu electrocasnice, o cămară, și o spălătorie. Se livrează mobilată.

Are, geamuri duble la ferestre, și un sistem de alarmă.

Vila are o grădină. Complexul rezidențial are o piscină comună.

Bucurați-vă de această casă magnifică, cu 3 dormitoare 2 băi într-o urbanizare la doar 4 km de plaja din Guardamar del Segura.

Casa are 3 dormitoare 2 băi de-a lungul a 99m2. În plus, are o super terasă de 20m2 și o suprafață totală a întregului teren de 180m2 desigur, are un garaj cu 1 parcare grădină.

Priviți imaginile acestei incredibile vile de 3 dormitoare 2 băi într-o urbanizare la doar 4 km de plaja din Guardamar del Segura.

Vă puteți imagina să trăiți o cabană de cea mai bună calitate, cu tot confortul și extrasul pe care vă puteți imagina, și că de mai sus se află într-o locație privilegiată?

Cu ESPHOUSES este posibil, să observați calitatea, finisajele și modul în care casa este gata să se mute în ea astăzi.

Extras

Vila are acces la o piscină comună mare. În casă veți găsi aparate, dulapuri, geamuri termopan și camere complet mobilate.

Verificați cu agenții ESPHOUSES și începeți să vă bucurați de viața dorită. Vă ajutăm cu toate documentele de care aveți nevoie.

Verificați serviciile noastre și vedeți cum vă putem ajuta, să nu cumpărați o casă, ci să găsiți casa ideală pentru dvs.

Credeți că această impresionantă vilă cu 3 dormitoare 2 băi într-o urbanizare doar 4 km de plaja din Guardamar del Segura poate fi? Păstrați legătura acum cu noi și veniți să locuiți într-unul dintre cele mai bune locuri de pe Costa Blanca din Spania.

Suntem specializați în a vă oferi atenția și serviciul de care aveți nevoie, întotdeauna în propria voastră limbă.

Avem o echipă multilingvă, pregătită și instruită pentru a vă ajuta să cumpărați casa pe care o doriți.

Cele mai bune plaje de pe Costa Blanca: în Dunarea Guardamar și plaje nudiste pe plaja Tossals Plaja Tossals este o plajă naturalistă nirgină pe malul nordic al râului Segura.

Nisipul său fin și calitatea apei, precum și vegetația groasă și dune naturale au fost principalele atracții pentru nudiști. Nisip alb pe plaja din Vivers Deschis și plajă nealcoolică la nord, lângă râul Segura și spre sud până la plaja din Babilon.

Are două kilometri de nisip fin și moale și o zonă importantă de dune cu situri istorice și arheologice. Plaja Babilonului cu casele sale frumoase Între plaja centrală și Vivers este plaja interesantă a Babilonului (Babylon). Principala sa atracție sunt casele Babilonului, care sunt vile frumoase cu vedere la mare decorate cu gresie care dau un aspect spectaculos.

Plaja centrală este de o calitate neobișnuită pentru o plajă în mijlocul orașului, fiind mai aproape de centrul orașului, fiind locul ideal pentru a merge după ce mergeți la magazine sau pe piața Guardamar. O plajă premiată cu Steagul Albastru de nisip fin și ape limpezi, ideale pentru petrecerea zilei cu familia.

Aproape de plajă se află pitorescul parc Reina Sofía. Acest parc fabulos este ideal pentru relaxare plimbare pentru a vedea oameni sau pentru a lăsa copiii să se joace. Are fântâni, lacuri și păduri pentru a explora.

De-a lungul verii și a altor festivaluri pe tot parcursul anului, parcul are un târg spectaculos și multe tarabe de piață unde puteți cumpăra orice.

Dacă sunteți interesat să cumpărați această vilă de vânzare în Guardamar del Segura, Spania, contactați-ne și menționați codul de referință GUAR0344.

Gamana Florin
Florin Gamana
Expert imobiliar(*) Spații obligatorii


Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare și cu politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor.
Certificat energetic

loading map...
vila de vanzare in guardamar del segura
cumpara vila in guardamar del segura
vila in costa blanca
vila de vanzare in costa blanca
cumpara vila in costa blanca
vila in spania
vila de vanzare in spania
cumpara vila in spania
Vilă lângBucurați-vă de această casă magnifică, cu 3 dormitoare și 2 băi într-o urbanizare și la doar 4 km de plaja din Guardamar del Segura.
ă mare
Vezi mai multe 5 poze
Mai multe proprietăți recomandate în Guardamar del Segura
Vizualizați toate proprietățile în Guardamar del Segura

Birourile noastre imobiliare din Spania

 • Agenție Imobiliară în Guardamar del Segura
  Av. Cervantes, 25
  03140 Guardamar del Segura, Alicante
  Tel. +34 966 284 737
 • Agenție Imobiliară în Altea
  C/ Raspall, 2
  03590 Altea, Alicante
  Tel. +34 966 880 608

Solicitați informații

© 2024 Toate drepturile rezervate.