Vilă de vânzare în Guardamar del Segura 165.000 € (GUAR0344)

Vilă în Guardamar del Segura

Ref. GUAR0344
Ref. GUAR0344
Preț
165.000 €
Redus
-10.000 €
Finanţat
Dormitoare
3
Preț
165.000 €
Băi
2
Redus
-10.000 €
Sup. construită
99m2
Finanţat
Sup. Terase
20m2
Parcelă
180m2
Distanță până la mare
4 km
Garaj/Parcare
1

Dotări extra

Piscină comună
Electrodomestice
Șifoniere
Dublu cristal
Mobilat
Dependință
Grădină

Descriere

99m2 construiți. Vilă de vânzare se află la 4 de kilometri de mare din Guardamar del Segura. Piscină. 3 dormitoare și 2 bai. Bucurați-vă de această casă magnifică, cu 3 dormitoare și 2 băi într-o urbanizare și la doar 4 km de plaja din Guardamar del Segura.

Casa are 3 dormitoare și 2 băi de-a lungul a 99m2. În plus, are o super terasă de 20m2 și o suprafață totală a întregului teren de 180m2 desigur, are un garaj cu 1 parcare și grădină.

Priviți imaginile acestei incredibile vile de 3 dormitoare, 2 băi într-o urbanizare și la doar 4 km de plaja din Guardamar del Segura.

Vă puteți imagina să trăiți o cabană de cea mai bună calitate, cu tot confortul și extrasul pe care vă puteți imagina, și că de mai sus se află într-o locație privilegiată?

Cu ESPHOUSES este posibil, să observați calitatea, finisajele și modul în care casa este gata să se mute în ea astăzi.

Extras

Vila are acces la o piscină comună mare. În casă veți găsi aparate, dulapuri, geamuri termopan și camere complet mobilate.

Verificați cu agenții ESPHOUSES și începeți să vă bucurați de viața dorită. Vă ajutăm cu toate documentele de care aveți nevoie.

Verificați serviciile noastre și vedeți cum vă putem ajuta, să nu cumpărați o casă, ci să găsiți casa ideală pentru dvs.

Credeți că această impresionantă vilă cu 3 dormitoare, 2 băi într-o urbanizare și doar 4 km de plaja din Guardamar del Segura poate fi? Păstrați legătura acum cu noi și veniți să locuiți într-unul dintre cele mai bune locuri de pe Costa Blanca din Spania.

Suntem specializați în a vă oferi atenția și serviciul de care aveți nevoie, întotdeauna în propria voastră limbă.

Avem o echipă multilingvă, pregătită și instruită pentru a vă ajuta să cumpărați casa pe care o doriți.

Cele mai bune plaje de pe Costa Blanca: în Dunarea Guardamar și plaje nudiste pe plaja Tossals Plaja Tossals este o plajă naturalistă nirgină pe malul nordic al râului Segura.

Nisipul său fin și calitatea apei, precum și vegetația groasă și dune naturale au fost principalele atracții pentru nudiști. Nisip alb pe plaja din Vivers Deschis și plajă nealcoolică la nord, lângă râul Segura și spre sud până la plaja din Babilon.

Are două kilometri de nisip fin și moale și o zonă importantă de dune cu situri istorice și arheologice. Plaja Babilonului cu casele sale frumoase Între plaja centrală și Vivers este plaja interesantă a Babilonului (Babylon). Principala sa atracție sunt casele Babilonului, care sunt vile frumoase cu vedere la mare decorate cu gresie care dau un aspect spectaculos.

Plaja centrală este de o calitate neobișnuită pentru o plajă în mijlocul orașului, fiind mai aproape de centrul orașului, fiind locul ideal pentru a merge după ce mergeți la magazine sau pe piața Guardamar. O plajă premiată cu Steagul Albastru de nisip fin și ape limpezi, ideale pentru petrecerea zilei cu familia.

Aproape de plajă se află pitorescul parc Reina Sofía. Acest parc fabulos este ideal pentru relaxare, plimbare pentru a vedea oameni sau pentru a lăsa copiii să se joace. Are fântâni, lacuri și păduri pentru a explora.

De-a lungul verii și a altor festivaluri pe tot parcursul anului, parcul are un târg spectaculos și multe tarabe de piață unde puteți cumpăra orice.

Localizare

Localizare

loading map...
Gamana Florin
Florin Gamana
Expert imobiliar

(*) Spații obligatorii

Certificat energetic
vila de vanzare in guardamar del segura
cumpara vila in guardamar del segura
vila in costa blanca
vila de vanzare in costa blanca
cumpara vila in costa blanca
vila in spania
vila de vanzare in spania
cumpara vila in spania
Vilă lângBucurați-vă de această casă magnifică, cu 3 dormitoare și 2 băi într-o urbanizare și la doar 4 km de plaja din Guardamar del Segura.
ă mare
Vezi mai multe 5 poze
Proprietăți similare în zonă

Birourile noastre imobiliare din Spania


Solicitați informații

© 2020 Toate drepturile rezervate.

Proprietăți imobiliare actualizate

Click aici