0

Vilă de vânzare în Finestrat, Spania   

Ref. FINE0088
Ref. FINE0088
Preț
1.600.000 €
Finanţat

Dormitoare
4
Preț
1.600.000 €
Băi
4
Zona construită
634m2
Sup. Terase
243m2
Finanţat Cumpărând această proprietate cu finanțare (până la 60%), inclusiv toate costurile, aveți nevoie doar de această sumă.
Teren
704m2
Distanța până la mare
3 km
Garaj / parcare
4
An construcție
2024
Complex rezidential
Sierra Cortina

Dotări extra

Vedere la mare
Piscină
Grădină
Cămară
Spălătorie
Electrocasnice
Aer condiționat
Încălzire
Șemineu
Dulapuri încorporate
Dressing
Geam termopan
Instalare de automatizare la domiciliu
Jacuzzi
Încălzire prin pardoseală în băi
Încălzire prin pardoseală

Descriere

Vilă nouă de vânzare în Finestrat, Costa Blanca Nord, Spain. Preț: 1.600.000 euro. Vila este situată în complexul rezidențial Sierra Cortina.

Se află la 3 kilometri de plajă și are vedere la mare. Proprietatea este orientată spre sudest.

Are o suprafață construită de 634 m2, o suprafață de teren de 704 m2, și o terasă de 243 m2.

Casa are 4 dormitoare 4 băi, 1 toaletă, living - sufragerie, bucătărie dotată cu electrocasnice, o cămară, și o spălătorie.

Are, instalație de aer condiționat, instalație de încălzire, instalație de încălzire prin pardoseală, încălzire prin pardoseală în băi, un șemineu, o cadă cu hidromasaj, geamuri duble la ferestre, și un sistem de automatizare a locuinței.

Casa va fi finalizată în 2024.

Vila are o piscină privată, și o grădină.

Vă oferim un proiect de vilă unifamilială nou și avangardist în zona exclusivistă a Sierra Cortina cu vederi imbatabile la mare munți. Într-una dintre cele mai populare luxoase zone din Costa Blanca, la 5 minute de Benidorm. La două minute de un restaurant cu stea Michelin și de facilități sportive. O vedere panoramică asupra golfului La Marina Baixa și înconjurat de un peisaj montan. Înălțimea liberă la parter este de 2,95 metri, iar la etajul doi este de 2,85 m. Suprafata vilei este de 634 mp. Terenul are o suprafață de 704 mp. Vila are 4 dormitoare si 3 bai distribuite pe mai multe etaje, si un subsol mare cu baie proprie. La parter se afla un dormitor de oaspeti, o baie, o camera polivalenta si un spatiu mare de living-sufragerie-bucatarie. Bucataria este clasa premium cu electrocasnice clasa A. In living are semineu si acces la o terasa acoperita cu gratar si la terasa mare deschisa a piscinei. La primul etaj se afla un dormitor matrimonial cu dressing, baie proprie si acoperiri de cea mai buna calitate, doua dormitoare cu dulapuri amenajate si o baie. Camerele oferă vedere panoramică la mare prin ferestre mari din podea până în tavan. La subsol sunt 2 locuri de parcare exterioare un garaj pentru pana la 4 masini, o camera tehnica si alte doua incaperi polivalente. Sistemul de aer conditionat functioneaza prin intermediul unei pompe de caldura, exista incalzire in pardoseala in toata casa, ventilatie cu reinnoire a aerului, sistem de recuperare caldura, videointerfon, supraveghere video, lift si exista posibilitatea ca viitorul proprietar sa va personalizeze locuinta cu suplimentare. Servicii. Vila are o piscina de 48,5 m2 cu jacuzzi incorporat. Întreaga instalație de iluminat din casă folosește corpuri de iluminat LED, atât în ​​interior, cât și în exterior. Profilele tamplariei din aluminiu sunt de tip Cortizo sau similar (culoare la alegere).

Dacă sunteți interesat să cumpărați această vilă de vânzare în Finestrat, Spania, contactați-ne și menționați codul de referință FINE0088.

Carrasco Cuellar Tracy
Tracy Carrasco Cuellar
Expert imobiliar(*) Spații obligatorii


Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare și cu politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor.
Certificat energetic

loading map...
vila de vanzare in finestrat
cumpara vila in finestrat
vila in costa blanca
vila de vanzare in costa blanca
cumpara vila in costa blanca
vila in spania
vila de vanzare in spania
cumpara vila in spania
Vila noua in constructie in Sierra Cortina Finestrat
Vezi mai multe 7 poze
Mai multe proprietăți recomandate în Finestrat
Vizualizați toate proprietățile în Finestrat

Birourile noastre imobiliare din Spania

 • Agenție Imobiliară în Guardamar del Segura
  Av. Cervantes, 25
  03140 Guardamar del Segura, Alicante
  Tel. +34 966 284 737
 • Agenție Imobiliară în Altea
  C/ Raspall, 2
  03590 Altea, Alicante
  Tel. +34 966 880 608

Solicitați informații

© 2022 Toate drepturile rezervate.