0

Vilă de vânzare în Altea, Spania   

Ref. ALTE1300
Ref. ALTE1300
Preț
225.000 €
Vândut
Dormitoare
2
Vândut
Băi
1
Zona construită
108m2
Distanța până la mare
200 m
Finanţat Cumpărând această proprietate cu finanțare (până la 60%), inclusiv toate costurile, aveți nevoie doar de această sumă.
An construcție
1900
Zonă
Casco Antiguo / Casco Antiguo

Carrasco Cuellar Tracy
Tracy Carrasco Cuellar
Expert imobiliar


Dotări extra

Vedere la mare

Descriere

Vilă de vânzare în Altea, Costa Blanca Nord, Spain. Preț: 225.000 euro. Vila este situată în zona Casco Antiguo / Casco Antiguo.

Se află la 200 metri de plaja și are vedere la mare. Proprietatea este orientată spre sudest.

Are o suprafață construită de 108 m2.

Casa are 2 dormitoare 1 baie, living - sufragerie, și bucătărie.

A fost construită în 1900.

Oportunitate unică de a cumpăra o casă în „Orașul Vechi” pe cea mai fotografiată stradă din Altea, strada Costera Mestre Musica. Situată direct în maiestuoasa „Litorală”, încadrată de magnifica Bougainvillea, această casă de oraș este cu adevărat specială și oferă mult mai mult decât casele tipice „sat”. Soare fermecător în orice moment, configurația sa generală, expunerea însorită și estetica fermecătoare fac o valoare extraordinară pentru orice altă casă din categoria prețurilor.

Planul exclusiv de expunere la sud și nord oferă vedere la lumină și la mare în întreaga proprietate. Această casă emană grijă deosebită, dragoste și căldură: oferă combinația ideală de stil vechi și confort modern: dale vechi lucrate manual, corpuri de iluminat marocane vintage, bucătărie renovată și baie.

Vederi spre mare de pe terasele de intrare din față și din spate (există o a doua intrare în bucătărie, care se deschide spre strada din spate). Terasa de pe acoperiș oferă vederi spectaculoase la 180 de grade la mare șezlonguri la soare mese în aer liber în camera protejată (cu sursă de alimentare pentru frigider, grătar, sistem de muzică?). Vedeți artificiile festivalurilor de pe terasă! Ascultați sunetul valurilor mării în timp ce dormiți. Urmăriți că procesiunile de petrecere intră prin ușă direct de la balconul sufrageriei.

Opțiuni de parcare stradală la doar 10 metri est și vest. Convenabil amplasat: aprox. La 100 de metri de plajă; gara; rang de taxi; supermarketuri și magazine de pe bulevardul principal; bibliotecă; Piață în fiecare marți; magazine, restaurante și baruri în vârful dealului, lângă faimoasa Biserică cu cupole albastre și a pieței sale boemice, cu piețe vibrante de noapte.

Dacă sunteți interesat să cumpărați această vilă de vânzare în Altea, Spania, contactați-ne și menționați codul de referință ALTE1300.

Carrasco Cuellar Tracy
Tracy Carrasco Cuellar
Expert imobiliar(*) Spații obligatorii


Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare și cu politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor.
Certificat energetic

loading map...
vila de vanzare in altea
cumpara vila in altea
vila in costa blanca
vila de vanzare in costa blanca
cumpara vila in costa blanca
vila in spania
vila de vanzare in spania
cumpara vila in spania
Casă de sat pe cea mai cunoscută stradă din Altea, cu vedere la mare.
Vezi mai multe 14 poze
Mai multe proprietăți recomandate în Altea
Vizualizați toate proprietățile în Altea

Birourile noastre imobiliare din Spania

 • Agenție Imobiliară în Guardamar del Segura
  Av. Cervantes, 25
  03140 Guardamar del Segura, Alicante
  Tel. +34 966 284 737
 • Agenție Imobiliară în Altea
  C/ Raspall, 2
  03590 Altea, Alicante
  Tel. +34 966 880 608

Solicitați informații

© 2023 Toate drepturile rezervate.