Apartament în Guardamar del Segura

Ref. G15
Ref. G15
Preț
175.000 €
Preț înainte
195.000 €
Redus
-20.000 €
Finanţat
Dormitoare
3
Preț
175.000 €
Băi
2
Preț înainte
195.000 €
Zona construită
125m2
Redus
-20.000 €
Sup. Terase
45m2
Finanţat
Distanța până la mare
250 m
An
1999
Etajul
2
Complex rezidential
Playa Moncayo

Dotări extra

Pool
Grădină
Mobilat
Electrocasnice
Aer condiționat
Dulapuri încorporate

Descriere

3 dormitoare și 2 bai. Apartamentul de vânzare se află la 250 de metri de mare din Guardamar del Segura. Piscină. 125m2 construiți. Profitați de această ocazie unică! SPECTACULAR LOW PRICE pentru acest penthouse incredibil cu vedere la mare, o terasa mare, solar privat si complet mobilat.
Bucurați-vă de o casă de lux la doar 200 de metri de plajă și într-o urbanizare foarte liniștită, cu o piscină și înconjurat de grădini.

Vrei să te bucuri de o viață într-o proprietate de lux în paradis la un preț incredibil? Câteva oportunități pe care le veți găsi pe piață, cum ar fi cumpărarea acestui penthouse mare cu vedere la mare în Guardamar. La doar 200 de metri de plajă, această casă are tot ce ai nevoie pentru a muta și să se bucure de cea mai bună calitate a vieții într-un paradis al Costa Blanca în Spania Marea Mediterană.
Cumpărați o nouă casă în Guardamar
Guardamar este unul dintre principalele centre urbane ale zonei. Cradle începând cu anii optzeci pentru primii străini din nordul Europei a început să se stabilească Spania ca destinație ideală de vacanță, un loc de trai după pensionare, sau locul perfect pentru a cumpăra și se bucură de oa doua casă.

De-a lungul anilor, și datorită trăsăturilor minunate ale zonei și casele care sunt disponibile, împreună cu prețurile interne scăzute, face acest lucru destinația ideală pentru un cumpărător ca tine. În plus, pozițiile pentru a face acest pas, nu există o modalitate mai bună de a face acest lucru decât mâna ESPHOUSES. Noi nu vindem case. Noi îi ajutăm pe oameni ca tine să primești locuințele de care au nevoie.

Casa visurilor tale Stai cu acest concept. Experiența noastră mai mult de 15 ani pe piața imobiliară din zonă, precum și portofoliul incredibil de largă de proprietăți cu care le avem, ne permite să oferim un ajutor diferențiat de restul agențiilor Real Estate în ajutându-vă să obțineți o casă.

Spre deosebire de alte bunuri imobiliare în zonă, Nu încercăm să vindem un catalog casa avem, și să fie vândut ca atare. Avem suficiente proprietăți, precum și echipa cea mai profesională și mai calificată pentru a vă oferi ajutorul necesar în sarcina complexă de a cumpăra o casă nouă.

Cu sfaturi cuprinzătoare variind de la foarte momentul în care inițiați contactul cu ESPHOUSES chiar și după vânzare, veți găsi ajutor în documente, documente și tot felul de birocrația necesară ori de câte ori o nouă casă este achiziționat.

Luați legătura cu noi și imediat agenții noștri vor merge să lucreze pentru a vă ajuta să găsiți casa perfectă pentru dvs. Poate că este acest penthouse minunat și spațios, cu vedere la mare în Guardamar.

Localizare

Localizare

loading map...
Cepkauskas Andrius
Andrius Cepkauskas
Expert imobiliar

(*) Spații obligatorii

Certificat energetic
apartament de vanzare in guardamar del segura
cumpara apartament in guardamar del segura
apartament in costa blanca
apartament de vanzare in costa blanca
cumpara apartament in costa blanca
apartament in spania
apartament de vanzare in spania
cumpara apartament in spania
​Profitați de această ocazie unică! SPECTACULAR LOW PRICE pentru acest penthouse incredibil cu vedere la mare, o terasa mare, solar privat si complet mobilat.
Vezi mai multe 2 poze
Proprietăți similare în zonă

Birourile noastre imobiliare din Spania


Solicitați informații

© 2021 Toate drepturile rezervate.

Proprietăți imobiliare actualizate

Click aici