0

Apartament de vânzare în Guardamar del Segura, Spania   

Ref. GUAR0349
Ref. GUAR0349
Preț
79.950 €
Finanţat
Dormitoare
2
Preț
79.950 €
Băi
1
Zona construită
49m2
Sup. Terase
4m2
Finanţat Cumpărând această proprietate cu finanțare (până la 60%), inclusiv toate costurile, aveți nevoie doar de această sumă.
Distanța până la mare
1 km

Krivobokova Anna
Anna Krivobokova
Expert imobiliar


Dotări extra

Ascensor
Mobilat
Electrocasnice
Aer condiționat
Dulapuri încorporate
Geam termopan

Descriere

Apartment de vânzare în Guardamar del Segura, Costa Blanca Sud, Spain. Preț: 79.950 euro.

Se află la 1 kilometru de plajă. Proprietatea este orientată spre sud.

Are o suprafață construită de 49 m2 și o terasă de 4 m2.

Apartamentul are 2 dormitoare 1 baie, living - sufragerie, și bucătărie dotată cu electrocasnice. Se livrează mobilată.

Are, instalație de aer condiționat, și geamuri duble la ferestre.

Clădirea are un lift.

Apartament luminos cu 2 dormitoare gata să se mute!
Dacă sunteți în căutarea pentru o casă în stare perfectă, complet mobilat și gata să se mute în ea astăzi, nu ratați acest apartament luminos și incredibil situat 2 dormitoare în Guardamar del Segura.

Casa are toate facilitățile de care aveți nevoie și este într-o locație excelentă. Alături de pădurea de pini, aproape de toate serviciile și centrul orașului, și la câțiva pași de plajă.

În interior, veți găsi o casă în stare perfectă, luminoasă, spațioasă și decorată frumos. În total, acesta este compus din două dormitoare o baie distribuită în 49m2 de zonă construită, plus o terasă de 4m2.

Dacă vă spunem că vă puteți deplasa astăzi, este pentru că aveți toate extramentele de care aveți nevoie, cum ar fi aer condiționat, aparate, este complet mobilat, are dulapuri, geamuri termopan, etc. Clădirea are de asemenea, un lift.

Găsiți casa pe care o căutați cu ESPHOUSES

Suntem o agentie imobiliara cu peste 15 ani de experienta in domeniul imobiliar din zona de coasta a Mediteranei. Avem apartamente de vânzare proprii și de clienți care se bazează pe noi pentru a le ajuta să-și vândă casa. În plus față de propriile promoții.

De data aceasta vă prezentăm un apartament minunat pentru a trăi în Guardamar. Cu o locație fantastică, veți găsi confortul, viața liniștită și relaxată pe care ați dorit-o întotdeauna. Într-un mediu fantastic, o casă frumoasă, complet echipată și gata să se mute în ea astăzi cu tot confortul, este un lux real.

De ce să mutați un apartament de genul ăsta în Guardamar?
Înconjurat de golfuri abrupte, frumoase sate de pescuit, marile orașe din Benidorm și Alicante și plajele cu nisip alb care îi dau numele, Guardamar se află în centrul și locul perfect pe coasta mediteraneană.

Pe Costa Blanca, această zonă este un loc de două jumătăți, zonele nordice oferind un pic mai multă liniște, dar un cost mai ridicat de trai, iar orașele din sud atrăgând mai mult turism din nordul Europei, rezultând Zone pline de viață. De exemplu, Moraira, un mic oraș la nord, a fost numit St Tropez din Spania, în timp ce Torrevieja din sud are cea mai mare populație de rezidenți britanici din întreaga țară.

Aici se află Gardamar, care are o rețea extinsă de transport, atât între diferitele orașe din jur cât și în întreg orașul.

În plus, există mai multe școli internaționale în zonele cele mai populate. Cu toate acestea, multe familii aleg școli spaniole pentru că sunt gratuite, ușor accesibile și oferă oportunități de integrare mai bune.

Alicante este cel mai bun aeroport pentru a călători în străinătate și, ca orice oraș mare oferă o mare varietate de destinații și prețuri pentru cei care au grijă de bugetul lor. Ziua de lucru este adesea sezonieră, cu un program de deschidere mai târziu în timpul lunilor de vară, iar multe companii continuă să se închidă în timpul orelor tradiționale de nap.

Guardamar are piețe săptămânale, ziare pentru toate gusturile etc. De asemenea, cu facilități sportive și plaje de primă clasă.

ESPHOUSES și casele lor vă oferă o viață plină de mâncare proaspătă, soare relaxare în casa de care aveți nevoie. Luați legătura cu noi și vă vom ajuta să o găsiți începând de astăzi!

Dacă sunteți interesat să cumpărați acest apartament de vânzare în Guardamar del Segura, Spania, contactați-ne și menționați codul de referință GUAR0349.

Krivobokova Anna
Anna Krivobokova
Expert imobiliar(*) Spații obligatorii


Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare și cu politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor.
Certificat energetic

loading map...
apartament de vanzare in guardamar del segura
cumpara apartament in guardamar del segura
apartament in costa blanca
apartament de vanzare in costa blanca
cumpara apartament in costa blanca
apartament in spania
apartament de vanzare in spania
cumpara apartament in spania
Apartament luminos cu 2 dormitoare gata să se mute!
Vezi mai multe 0 poze
Mai multe proprietăți recomandate în Guardamar del Segura
Vizualizați toate proprietățile în Guardamar del Segura

Birourile noastre imobiliare din Spania

 • Agenție Imobiliară în Guardamar del Segura
  Av. Cervantes, 25
  03140 Guardamar del Segura, Alicante
  Tel. +34 966 284 737
 • Agenție Imobiliară în Altea
  C/ Raspall, 2
  03590 Altea, Alicante
  Tel. +34 966 880 608

Solicitați informații

© 2022 Toate drepturile rezervate.