Apartament în Guardamar del Segura

Ref. GUAR0321
Ref. GUAR0321
Preț
110.000 €
Finanţat
Dormitoare
2
Preț
110.000 €
Băi
1
Zona construită
68m2
Sup. Terase
4m2
Finanţat
Distanța până la mare
250 m

Dotări extra

Ascensor
Mobilat
Electrocasnice
Dulapuri încorporate

Descriere

68m2 construiți. Apartamentul de vânzare se află la 250 de metri de mare din Guardamar del Segura. 2 dormitoare și 1 baie. Apartament central și lângă plaja din Guardamar
Locație, confort, o casă în stare perfectă și modernă. Tot ce vă trebuie la îndemână și un mediu minunat. Viața pe care o cauți este mai accesibilă decât crezi.

În ESPHOUSES vă putem ajuta să o obțineți, cu acest apartament cu 2 dormitoare, la doi pași de plajă, supermarketuri și restaurante. Casa, pe de altă parte, are toate calitățile pe care le puteți aștepta, cu o baie modernă, cu un duș pe care îl veți iubi.

În interior, veți găsi două dormitoare și o baie de-a lungul suprafeței construite de 68m2, plus o terasă de 4m2. Ele te separă de mare de 250 m și de asemenea au toate dotările suplimentare pe care le poți aștepta, cum ar fi aparate noi, dulapuri amenajate și o casă complet mobilată.

În cazul în care vă întrebați, da, clădirea are un lift, precum și o sală mare și frumoasă în zona de intrare a fermei. Desigur, dacă sunteți în căutarea pentru o casă bună, care este în cea mai bună locație posibilă, această centrală și lângă plaja din Guardamar este exact ceea ce aveți nevoie.

Guardamar este unul dintre puținele locuri care se pot lăuda cu o plajă, în plus față de prima categorie, chiar în centrul orașului. Prin urmare, locația acestei case nu poate fi mai bună.

Aveți toate magazinele și restaurantele din apropiere, zona de piață, târgul, pădurea de pini și, desigur, plaja.
Plaja Guardamar, una dintre cele mai bune pe coasta mediteraneană

Cu o plajă de nisip alb fin, cu dune spectaculoase, Guardamar este plin de peisaje ascunse paradisiace. Aveți multe de ales între Plaja Guardamar are un steag albastru, care arată calitatea apelor de kilometri de coastă. De fapt, este în Alicante, provincia cu cele mai multe premii de acest fel din Spania.

Aceasta are peste 170 de plaje și golfuri unde soarele strălucește mai mult de 300 de zile pe an. Sandy, piatră, ascuns în spatele dune, lângă păduri de pini, sub stânci abrupte, plaje urbane și îndepărtate, cu ape calma și agitat. În Guardamar, dealurile abrupte care devin dune, cu zonele lor umede și mlaștini.

Pe lângă apele limpezi cristaline care se pot bucura de coastă, trebuie să subliniem calitatea serviciilor oferite în acest oraș.

Printre ei este un hotel impresionant și industria de catering, cu o gamă largă de baruri și restaurante pe plajă pentru a se bucura de vizitatori, precum și multe activități pentru iubitorii de sporturi nautice. Restaurante, terase și baruri din care puteți viziona apusul soarelui, plaje accesibile, activități pentru copii, windsurfing, navigație și scufundări.

De asemenea, vă puteți bucura de ceva timp singuri, ascultând valurile, urmărind apele calme și plecând în locuri unde vă puteți pierde.

Localizare

Localizare

loading map...
Krivobokova Anna
Anna Krivobokova
Expert imobiliar

(*) Spații obligatorii

Certificat energetic
apartament de vanzare in guardamar del segura
cumpara apartament in guardamar del segura
apartament in costa blanca
apartament de vanzare in costa blanca
cumpara apartament in costa blanca
apartament in spania
apartament de vanzare in spania
cumpara apartament in spania
Proprietăți similare în zonă

Apartament de vânzare în Guardamar del Segura 110.000 € (GUAR0321)

Birourile noastre imobiliare din Spania


Solicitați informații

© 2021 Toate drepturile rezervate.

Proprietăți imobiliare actualizate

Click aici