Apartament în Guardamar del Segura

Ref. GUAR0348
Ref. GUAR0348
Preț
65.000 €
Finanţat
Dormitoare
1
Preț
65.000 €
Băi
1
Zona construită
50m2
Sup. Terase
4m2
Finanţat
Distanța până la mare
1 km
Etajul
bajo

Dotări extra

Pool
Ascensor
Mobilat
Electrocasnice
Aer condiționat
Dulapuri încorporate
Geam termopan

Descriere

50m2 construiți. Piscină. Apartamentul de vânzare se află la 1 de kilometru de mare din Guardamar del Segura. 1 dormitor și 1 baie. Apartament albastru și luminos, cu piscină și garaj în Guardamar del Segura
O mare oportunitate de a trăi în Guardamar și de a profita de toată splendoarea sa. Într-o zonă de lângă toate magazinele, magazinele și parcurile, și la doar câțiva pași de plajă. Acest apartament confortabil este ideal pentru a găsi liniștea pe care ați dorit-o întotdeauna. În același timp, au posibilitatea de a se distreze și să se simtă viața vibrantă a unuia dintre cele mai bune locații din Costa Blanca din Spania, cu vedere la Marea Mediterană.

Casa are un dormitor și o baie într-o casă. construit din 50m2 plus o terasă de 4m2. Mai puțin de un kilometru distanță de mare, ferma are un garaj.

Acest apartament are multe figuranti, care va face experiența dumneavoastră mai confortabil în acest apartament luminos și însorită, cu piscină și garaj în Guardamar del Segura. Printre acestea se numără instalarea de aer condiționat, o piscină comună mare, aparate, dulapuri și geamuri duble. Casa este complet mobilată și are un lift.

Un apartament cu piscină și garaj în Guardamar
ESPHOUSES pune la dispoziția dumneavoastră cele mai bune apartamente în cele mai bune locații din Guardamar del Segura. Acesta este un loc foarte special.

Guardamar del Segura este cunoscut pentru plajele sale de nisip alb, fin și este situat la gura de vărsare a râului Segura, la nord de La Mata și Torrevieja pe Costa Blanca de Sud, Spania.

Fun fapte despre Guardamar
Acest oraș frumos are originile sale istorice într-o zonă de agricultori și pescari a fost odată o colonie feniciană numit Alonis, a fost prima așezare și mai târziu arabii numit locul Guald-la-love (Sand River), probabil, cel baza numelui său astăzi.

În spaniolă, "păstra" înseamnă "custodie" și "mar" înseamnă "mare" și aceasta este o altă posibilă bază pentru numele dvs. actual.

Ce aveți de lângă acasă

Servicii de toate tipurile, cum ar fi magazine și supermarket-uri. În plus, există o zonă bună de baruri și restaurante de toate felurile, unde puteți gusta atât mâncarea tipică a zonei mediteraneene, cât și meniurile din întreaga lume.

Piețele de pește, piețele, o plimbare minunată de-a lungul unei plaje cu steag albastru (plajă de cea mai înaltă calitate) care se află în inima orașului.

Toate acestea, la ușa apartamentului dvs. fabulos, luminos și însorit, cu piscină și garaj în Guardamar del Segura.

Localizare

Localizare

loading map...
Krivobokova Anna
Anna Krivobokova
Expert imobiliar

(*) Spații obligatorii

Certificat energetic
apartament de vanzare in guardamar del segura
cumpara apartament in guardamar del segura
apartament in costa blanca
apartament de vanzare in costa blanca
cumpara apartament in costa blanca
apartament in spania
apartament de vanzare in spania
cumpara apartament in spania
Apartament luminos și însorit, cu piscină și garaj.
Vezi mai multe 0 poze
Proprietăți similare în zonă

Birourile noastre imobiliare din Spania


Solicitați informații

© 2021 Toate drepturile rezervate.

Proprietăți imobiliare actualizate

Click aici