Apartament de vânzare în Alicante, Spania

Ref. BASSETES-33B
Ref. BASSETES-33B   
Preț
162.500 €
Finanţat

Dormitoare
2
Preț
162.500 €
Băi
1
Zona construită
61m2
Sup. Terase
2m2
Finanţat Cumpărând această proprietate cu finanțare (până la 60%), inclusiv toate costurile, aveți nevoie doar de această sumă.
Distanța până la mare
6 km
Etajul
3
Zonă
Villafranqueza
Complex rezidential
Les Bassetes

Dotări extra

Pool
Grădină
Ascensor
Încălzire
Teren de joacă

Descriere

2 dormitoare și 1 baie. 61m2 construiți. Piscină. Apartamentul de vânzare se află la 6 de kilometri de plaja din Alicante. Penthouse nou construit, cu 2 dormitoare și 1 baie, în Villafranqueza (Alicante). Proprietatea are o suprafață construită de 61,02 m2, cu 2,24 m2 de terasă,. Penthouse-ul a fost proiectat după conceptul "open space" și are o bucătărie integrată în living-sufragerie. Este dotat cu încălzire individuală cu boiler mixt și preinstalare de aer condiționat prin conducte.  Studioul nostru de arhitectură a acordat prioritate designului, confortului și calității, având grijă de fiecare detaliu pentru a vă oferi o casă cu eficiență energetică maximă. În construcția și echipamentele sale, sunt folosite cele mai bune calități ale principalelor mărci de pe piață: Balay, Zucchetti, Alaplana, Roca, Hidrobox, Pamesa...  Clădirea are o piscină comună și un solar pe acoperiș, precum și o zonă de grădină cu gazon artificial în exterior.  Dacă doriți, puteți avea, opțional, un loc de parcare și o cameră de depozitare pentru 9.000 de euro la unul dintre cele două subsoluri ale clădirii. Residencial Les Bassetes va fi situat pe Calle Ocre, la colțul cu Calle Flor de Lis, în cartierul Villafranqueza din Alicante. Este o locație privilegiată, unde puteți găsi centre educaționale, sportive și comerciale într-un mediu cu toate serviciile, care vă oferă confort. Se află la 10 minute de centrul orașului Alicante, de plaja Albufereta și de aeroportul Alicante-Elche, cu acces ușor la autostrada A-70.

Video

Localizare

Localizare

loading map...
Cepkauskas Andrius
Andrius Cepkauskas
Expert imobiliar
Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare și cu politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor.
Certificat energetic
apartament de vanzare in alicante
cumpara apartament in alicante
apartament in costa blanca
apartament de vanzare in costa blanca
cumpara apartament in costa blanca
apartament in spania
apartament de vanzare in spania
cumpara apartament in spania
Penthouse nou construit, cu 2 dormitoare și 1 baie, în Villafranqueza (Alicante)
Vezi mai multe 2 poze
Mai multe proprietăți recomandate în Alicante

Birourile noastre imobiliare din Spania


Solicitați informații

© 2022 Toate drepturile rezervate.