0

Cumpără-ți casa în Spania, Costa Blanca alături de noi!

Avem o gamă largă de oferte imobiliare cu cel mai bun preț de piață

   De ce ne alegem să vă cumpărăm casa?

  Dacă doriți să cumpărați o proprietate pe Costa Blanca, la ESPHOUSES avem o gamă largă de proprietăți în toate locațiile. Avem proprietăți în toată Costa Blanca, în toate zonele și plajele, în orice stil, pentru fiecare buget.

  Vă oferim apartamente de vânzare pe malul mării sau apartamente cu vedere la Marea Mediterană. De asemenea, avem vile și bungalouri de vânzare.

  Avem două agenții imobiliare în provincia Alicante, în Guardamar del Segura și în Altea. Avem mai mult de 15 ani de experiență pe piața imobiliară Costa Blanca. Am vândut peste 1.000 de proprietăți și suntem una dintre cele mai importante companii de management imobiliar de pe coasta Alicante.

  Vorbim limba ta. Echipa noastră de consultanți imobiliari vorbește, în total, mai mult de 15 limbi. De asemenea, avem o rețea selectă de colaboratori externi: avocați, arhitecți, consultanți fiscali și financiari ... pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil atunci când vă cumpărați casa.

  Toți clienții noștri primesc sfaturi imobiliare complete, care se bazează întotdeauna pe transparență pe întregul proces de cumpărare și vânzare, pe securitatea juridică și pe oferirea de informații fiabile, documentate și contrastate.

   

    Cum vă ajutăm să vă cumpărați casa de vis?

  Asistență personalizată
  Căutare de proprietăți în funcție de nevoile dvs.
  Portofoliu extins de proprietăți
  Tururi ghidate de consultanții noștri imobiliari
  Negocierea prețurilor cu proprietarii de către experții noștri
  Verificarea legală a proprietății
  Intermedierea cu entitățile bancare și financiare
  Management complet și consultanță (Contracte, NIE, conturi bancare, biroul notariatului ...)
  Serviciu de traducere și interpretare personalizat
  Modificări ale dreptului de proprietate asupra bunurilor și debitelor directe
  Service post-vânzare
   

  566

  Imobiliare de vânzare

  1187

  Vândute imobiliare în Spania

  1404

  Clienți satisfăcuți

  Vă ajutăm să cumpărați cea mai bună casă, apartament sau bungalou din Spania, la cel mai bun preț!

  Ce vrei să cumperi?

  Datele dvs. de contact

  (*) Spații obligatorii


  Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare și cu politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor.

  Opinia clientilor nostri

  Opinia clienților noștri ne ajută să îmbunătățim


  Mulțumim ESPHOUSES și, personal, Oksana Gromova. Plănuisem să cumpărăm o proprietate, dar am amânat acest lucru până după pandemie și până când am ajuns în Spania. După ce am vizionat apartamentul online și am discutat nuanțele unei tranzacții la distanță, am ajuns la concluzia că era posibil să o facem acum, lucrând cu ESPHOUSES, care ne-a ajutat să cumpărăm un apartament nu numai rapid, ci și emoțional. Am recomanda cu plăcere serviciile companiei.

  Alexei I.

  Vă mulțumim foarte mult pentru sfaturi, suntem cu toții foarte mulțumiți de noua noastră achiziție, iar serviciile au fost excelente.

  Olga L.

  Suntem foarte fericiți că am întâlnit o astfel de companie și mai ales o persoană de contact ca Rony, care înțelege mentalitatea germană și acționează exact în același mod: de încredere, punctual, corect. Ne putem foarte bine imagina că vom cumpăra o altă casă de la ESPHOUSES și sperăm că vom fi din nou îngrijiți de Rony.

  Christian A.

  Dacă nu ar fi fost încrederea pe care ne-a oferit-o Tracy, această operațiune nu ar fi mers mai departe în aceste vremuri dificile Covid.

  Damián Q.

  Totul perfect, foarte bine. Suntem foarte fericiți.

  Fabienne P.

  Servicii excelente din punctul de vedere al cumpărătorului. Tracy a fost foarte utilă și am fost ținut în contact de-a lungul drumului.

  Anthony G.

  Agenți foarte profesioniști și de ajutor. Vă mulțumesc pentru sfaturi și ajutor pe tot parcursul procesului de cumpărare. 100% recomandat.

  Rebecca F.

  Serviciul a fost perfect. Foarte bun profesionist.

  María G.

  Florin este un foarte bun profesionist și se ocupă la maximum de toate detaliile.

  Alfonso R.

  Nu vom uita cu ușurință colaborarea plăcută și, mai ales, onestă cu domnul Rony Schepens. În parte datorită interesului și manierei sale de consiliere și, prin urmare, a ESPHOUSES, am reușit să facem o achiziție frumoasă de care suntem și acum foarte mulțumiți.

  Andre J.

  Anna m-a ajutat în toate etapele de cumpărare a unei case, de la început până la sfârșit și, chiar și acum, dacă am nevoie de ajutor, este mereu la îndemână pentru a mă ajuta.

  Haydn W.

  Birourile noastre imobiliare din Spania


  Solicitați informații

  © 2022 Toate drepturile rezervate.